Kezdölap Lovaink Házirend Mindennapjaink Elérhetöség

Csinos

1999-ben született, fakó, magyar félvér, kanca. Úrfi és Jázmin anyja. A Bársony Lovasudvar egyik alapító tagja, a ménes vezetője. Amilyen határozott a többi lóval, épp olyan türelmes és segítőkész tanuló lovasainkkal. Igazi terápiás ló.

Jázmin

2009-es születésű, fakó, magyar félvér, kanca. Anett csikóslova. Határozott, nagy tudású, egygazdás. Jázmin esetében a kemény külső lágy szívet takar.

Úrfi

2012-ben született, magyar félvér, fakó, herélt. Anyja (Csinos) jellemét örökölte. Mintahogyan a Csinos klán már említett két tagja, ő is imádja a pocakját. Egy ízletes répáért szívébe zár.

Gidra

2000-es születésű tisztavérű gidrán (sárga) kanca. Ő a ménes leggyorsabb lova. Ám az áramvonalas és izmos test mögött egy gyengéd és törékeny lélek lapul. Imádja a gyerekeket, csupaszív ló.

Szikra

2013-ban született izabella fakó, magyar félvér, herélt. Igazi Disney ló. Mesebeli színével, hosszú lábaival, szöszi sörényével bárkit elcsábít. Lovasát határozottságra és összpontosításra sarkallja.

Laci

2011-es haflingi félvér, herélt. Igazi egyéniség. Szikrához hasonlóan ő is a gyakorlottabb lovasok nagy kedvence. Télen Maci Laci bundát növeszt, nyáron Laci Paciként suhan a legelőn.

Csipke

2017-ben született sárga, kisbéri félvér, kanca. Fiatal kora ellenére ő a legmagasabb lovunk. Gidrát és Csinost anyjaként szereti. Odavan a gyerekekért és alig várja már, hogy végre ő is taníthasson.

Csiki

Csiki egy nagy forma. 2015-ben született, sárga, herélt, shetlandi póni. Komiszságával és sunyi szemével mindent kifigyel. Ne tévesszen meg kis termete és rövid lába. Ha turbó fokozatba kapcsol, mindenkit lehagy. Mindezek ellenére a legfiatalabb kis lovasaink nagy kedvence, ugyanis Csiki is rajtvonalhoz áll ha lovasoktatásról van szó.

Pipacs

2016-os sárga, shetlandi kanca. Pipacs igazi túlélő, egy példakép. Kitartásból jelesre vizsgázott. Egy balesetből adódó súlyos sérülést szerezve az orvosok csekély esélyt láttak felépülésére. Mára már pont ugyanolyan mint a többi kisló. Rosszalkodik és boldogan vágtázik a többiekkel.

Pitypang

2017-ben született, sárga, shetlandi, kanca. Pitypang Csikitől leste el a mesterség csínját bínját. Ha rosszaságról van szó, ő és mestere egy húron pendülnek. Iszonyatosan aranyos, törtet a figyelemért és imádja, ha simogatják.

Mili (2000-2014)

Milit a Bársony Lovasudvar alapító tagjaként tartjuk számon. Ő nagy tanítója, igaz társa és hű barátja volt sokunknak. A környék leggyorsabb lovaként tartották számon. Ha kellett, Anett kérésére még a csillagokat is lerúgta az égről. Köszönjük, hogy velünk voltál Kicsi Ló!