Kezdölap Lovaink Házirend Mindennapjaink Elérhetöség

Lovasoktatás

Szeretettel várunk minden gyermeket és felnőttet, aki szeretne betekintést nyerni a lovak világába, felfrissítené vagy továbbfejlesztené már meglévő lovas tudását. A Bársony Lovasudvarban nyugodt, családias környezetben jókedélyű oktatóinkkal és segítőinkkel egész évben rendelkezésedre állunk. Nyugodt, jólképzett iskolalovaink határtalan türelmükkel, már-már gondolatolvasó képességükkel járulnak hozzá, hogy elsajátítsd a biztonságos lovaglás alapjait.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mind a lovasok, mind a lovak jól érezzék magukat oktatás közben. Hisszük, hogy a kölcsönös bizalom alapja az egymás iránti tisztelet, illetve a ló és lovas közötti kommunikációban rejlik. Fontosnak tartjuk, hogy minden tanulónk az alapvető lóápolási és szerszámozási ismereteket elsajátítsa, később pedig akár önállóan és helyesen alkalmazza.

Azok, akik először lovagolnak nálunk, lovastudásukat egyéni óra keretein belül mérjük fel. Lehetőséget nyújtunk egyéni lovaglásra (szabadon, futószáron), osztálylovaglásra, tereplovaglásra illetve haladó lovasaink számára több órás túralovaglást szervezünk.

Időpontfoglalásra előzetes telefonos egyeztetés alapján van lehetőség. (A lovaglást megelőzően minimum 3 nappal de inkább 1 héttel hamarabb.) Bársony Anett: +36-30/325-95-86

Áraink:Csapatépítő Csapatépítő